Teknolojinin Öbür Yüzü Sunumu | Bilişimci Ali

Teknolojinin Öbür Yüzü Sunumu

, , 2 comments
teknolojinin obur yuzu sunumu

TEKNOLOJİNİN ÖBÜR YÜZÜ SUNUMU

    Değerli Eğitimciler,
    Öğrencilerimizin teknolojiyle iç içe bir dünyada büyüdüğü bu çağda, onların teknoloji kullanımının sağlıklı bir şekilde yönlendirilmesi önem taşımaktadır. Bu nedenle, öğrencilerimize teknolojinin olumlu ve olumsuz yönlerini anlatmak, onları bu konuda bilinçlendirmek büyük bir sorumluluktur. Bu amaçla hazırladığımız "Teknolojinin Öbür Yüzü Sunumu," öğrencilerimize teknoloji kullanımının farklı yönlerini ve beraberinde getirdiği etkileri anlamalarında rehberlik edecektir.
    Siz de öğrencilerinizi dijital dünyada bilinçli bireyler olarak yetiştirmeye yardımcı olmak isterseniz, "Teknolojinin Öbür Yüzü Sunumu"nu derslerinizde kullanarak öğrencilerinizin teknoloji hakkında daha geniş bir perspektife sahip olmalarını sağlayabilirsiniz.

    Öğrencilere sunum yaparken kullanabileceğiniz, oldukça renkli ve bol görselli olarak hazırlanmış sunuyu aşağıdaki "Sunum" kısmından görüntüleyebilirsiniz. Sunumu tam ekran görüntülemek için sunumun altında yer alan "Tam Ekran" linkine tıklayabilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için lütfen aşağıya yorum bırakmayı unutmayınız.

SUNUM

2 yorum:

  1. Öncelikle emeğinize sağlık hocam, çok güzel hazırlamışsınız, Allah razı olsun. Acaba paylaşma şansınız olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hocam. Canva, power point dosyası olarak indirmeye izin veriyor ama animasyonsuz bir şekilde ve yazı fontları da sıkıntı çıkarabiliyor. Yine de vakit olunca sunumun alt kısmına link bırakırım.

      Sil

Nasıl buldun?